CONTACT
BEWEGING
Het doel bepaalt de beweging

EVEN VOORSTELLEN

Personal Trainer Martin

Martin van der Meijden is al ruim 30 jaar fanatiek in sport. Voetbal, wielrennen en fitness. Als jeugdvoetbaltrainer en jeugdwielertrainer heeft hij al vroeg zijn passie ontdekt voor het geven van trainingen.
Sinds enkele jaren deelt hij zijn passie voor sport als Personal Trainer bij Motus Personal Training.

Zijn visie:
“Het woord ‘onmogelijk’ wordt te snel en te vaak gebruikt. Ik ben van mening dat niets onmogelijk is. Iets wat in mijn leven bewezen is tijdens mijn carrière, na mijn eigen ongeval en revalidatie. Ook in de dagelijkse praktijk zie ik mensen die denken dat sporten niet mogelijk is door een blessure of aandoening, maar bewegen werkt.

Als je ergens echt voor wilt gaan, kun je dingen bereiken die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Door hier zelf in te geloven en dingen na te streven, heb ik mijn passie gevonden in mijn werk als Personal Trainer.”

Na zijn diploma’s fitnesstrainer niveau 1,2 en 3 behaald te hebben in 2012 besloot hij zich verder te gaan ontwikkelen.
Vervolgens heeft hij de opleidingen voor Personal trainer Pro, Personal trainer topsport, Personal trainer advance en Medisch personal trainer gevolgd en met succes afgerond. Aansluitend heeft hij ook zijn diploma als Orthopedisch revalidatie therapeut gehaald.

Tijdens de effectieve en uitdagende personal trainingen ontdek je zelf dat het Martin zijn passie is om mensen verder te helpen met zijn brede kennis en ervaring. Zodat ook jij jezelf steeds fitter en gezonder voelt

Personal Trainer Luuk

Luuk De Nijs is al 17 jaar actief in de sportwereld. Sinds zijn 6e voetbalt hij fanatiek en zijn interesse in sport heeft hij inmiddels verder uitgebouwd in de fitnesswereld.

Je lekker voelen, energie hebben, er goed uit zien, is voor Luuk een mooie motivatie om mensen verder te helpen in de Personal Trainingen.
Na zijn diploma Sport en Bewegingscoördinator met als specialisatie, Fitnesstrainer besloot hij de opleiding N.A.S.M. Personal trainer te gaan volgen. Ook dit diploma heeft hij succesvol behaald.

Met zijn enthousiasme wil Luuk mensen verder helpen met hun persoonlijke doelen.

Persoonlijke kennismaking met een van onze trainers?

Maak direct een afspraak.

HET DOEL BEPAALT DE BEWEGING