KRACHT
Voel je fitter en energieker
BALANS
Niet alleen fysiek, maar ook mentaal
BEWEGING
Het doel bepaalt de beweging

Personal Training

Bij MOTUS krijg je altijd een persoonlijk programma op maat.

Om een doel te bereiken is het noodzakelijk om keuzes te maken.  Om de juiste stappen te nemen die voor jou nodig zijn. De belangrijkste stap is een gedragsverandering.

Willen durven doen en blijven doen!

Door de ruime ervaring in sport en beweging en de ruime uitgebreide kennis begeleiden wij jou bij het nemen van de juiste stappen op het juiste moment.

Willen
Of je iets wil hangt af van verschillende factoren: Begrijp je de noodzaak van de verandering? Weet je zeker dat het wel iets is voor jou? Maar kun je ook dingen houden zoals ze zijn? Of moet het roer echt 180 graden om?

Kunnen
Kunnen gaat over het beschikken over de benodigde kennis, vaardigheden en middelen om het ook echt anders aan te gaan pakken. Als ik maar niet “dit of dat” hoef te doen, want dat kan ik niet en dan doe ik het ook niet. Kunnen is ook ‘mogen’.
Zou ik ook aan mogen geven wat ik graag wil of juist niet wil of wordt alles voor me bepaald? Je mag het “kunnen” op een tempo en manier die bij je past. De personal trainer stelt door middel van de intake en de tests vast wat de beste methode is en welke begeleiding er gedurende het traject ingezet zal gaan worden. Het is belangrijk dat de personal training goed aansluit bij jouw mogelijkheden en de ruimte bied om dit te KUNNEN leren. De trainer legt dit op een manier uit zodat jij het ook begrijpt, waarom het belangrijk is. 

Durven
Sta ik mezelf toe om fouten maken? Moet ik van mezelf alles de eerste keer meteen perfect doen? Durven heeft ook te maken met een omgeving waarin fouten gemaakt mogen worden. Elk groei- en leerproces gaat immers met vallen en opstaan. Fitnessclub Zaltbommel is zo’n omgeving waar in een ongedwongen gezellige sfeer getraind kan worden.

Doen
Is de werkelijke stap van overgaan tot actie ondernemen. Je kunt nog zo veel weten en alle middelen beschikbaar hebben, maar als je je gedrag niet verandert, verandert er niets. Het is ook nodig dat de actie opgevolgd wordt door continuïteit oftewel het blijven doen en volhouden. De personal trainer helpt je bij deze geleidelijke gedragsverandering. 

VOOR WIE IS PERSONAL TRAINING BIJ MOTUS?

Wanneer je op zoek bent naar exclusieve en effectieve training. Als je getraind wil worden door een professional die voor iedere doelstelling een passende training weet. 

Wanneer je tijd  je kostbaar is, je deze zo effectief mogelijk wil benutten en veel wil bereiken in relatief korte tijd. 

Je wil graag trainen maar je weet niet hoe.. De trainer leert je de technieken en methodes.

Voor iedere doelstelling is er een passende aanpak, of dat nu afvallen, spieropbouw, kracht, uithoudingsvermogen of terugkeer na een blessure is. HET DOEL BEPAALT DE BEWEGING

Het traject

Ieder traject begint met een uitgebreide intake met de personal trainer, waarin we de mogelijkheden bespreken en in overleg samen een behandel of trainingsplan opstellen. Dit kan al vanaf 2 trainingen per week. Daarna gaan we gewoon beginnen en aan de slag!
De personal trainer is de sturende en ondersteunende factor tijdens dit gehele proces, ook wanneer het lastig wordt om vol te houden, helpen we je door te gaan omdat we samen jouw gestelde doelen willen behalen!

Neem contact op voor meer info en vraag een offerte aan!

HET DOEL BEPAALT DE BEWEGING